Een van mijn favoriete kringloopwinkels om even te sneupen is: Kringloopwinkel de Wissel in Beilen. Ze zitten voor mij bijna om de hoek, dus een bezoekje is zo gemaakt. Bijkomend voordeel! Ik slaag er vaak voor een leuke bloempotten, kaarsenhouders, leesboeken of een mooie posters. Natuurlijk kijk ik ook wel bij andere kringloopwinkels, maar bij De Wissel in Beilen vind ik vaak een #kringloopgelukje. Zo vond ik dit keer een van Gogh!

Veel spullen & een goede prijs

Terwijl veel kringloop winkels inmiddels flink aan de prijs zijn, zijn de prijzen bij Kringloop winkel de Wissel zijn nog erg altijd betaalbaar. Een enkele keer komt het voor dat ik iets te duur vind, maar het meeste heeft het écht een nette prijs. Het geeft dan ook heel veel voldoening om iets moois voor weinig te scoren. Vooral als ik met een tas vol spullen thuis kom en mijn vriend vraag: “Raad eens wat heeft dit heeft gekost!”. En hij met antwoorden komt als: €20,- euro, terwijl het maar €6,- heeft gekost. De grootste uitdaging is misschien nog wel om met niks thuis te komen na een bezoekje aan de Wissel. Je kunt er bijna wel elke maand (misschien wel elke week) even langs gaan, want de spullen wisselen geregeld. Op het moment van mijn bezoek puilde de kringloopwinkel uit van de spullen.

2 grote loodsen boordevol tweedehandse spullen

De grootste uitdaging is misschien nog wel om met niks thuis te komen na een bezoek aan de Wissel.

Je moet goed kijken met zoveel spullen
3x leuke botanische printjes.
Met een beetje geluk loop je tegen een van Gogh aan! Dit was helaas maar een deksel van een doos. 😉

Mijn beste kringloop aankopen

De beste aankopen die ik heb gedaan bij De Wissel Beilen zijn: Onze retro eetkamertafel & eetkamerstoelen. Deze staan met kop en schouders op de eerste plaats. De stoelen hebben we 2 jaar geleden gekocht. Ik heb daarbij wel eerst mijn vriend moeten overhalen, die vond ze eigenlijk niet zo mooi en erg retro. Maar voor €7,50 per stuk kon ik ze echt niet laten liggen! Daarna heeft er vrij lang een rechthoekige licht eiken tafel bij gestaan (ook van de kringloop). Maar vorig jaar zag ik hem dan eindelijk de perfecte ronde retro tafel. Alleen de vriend was weer niet overtuigd, dus gingen we eerst nog even op vakantie. Tijdens de vakantie bleef de tafel natuurlijk nog wel door mijn hoofd spoken (zou hij er straks nog zijn). Dus bij thuiskomst direct naar de kringloop. Gelukkig was de tafel er nog en hij koste +/-  €35,- euro.
Verder heb ik ook echt geen spijt van de vele bloempotten die ik altijd koop. Met een groeiende planten verzameling en 2 katten die nog wel eens iets uit de vensterbank tikken, is 50 cent per potje echt een uitkomst. Zo kan ik met een gerust hart mijn Urban jungle uitbreiden.

Kringloopwinkel De Wissel informatie

Kringloop De Wissel in Beilen is geopend van maandag t/m zaterdag. Kringloop De Wissel in Beilen is een onderdeel van De Wissel (Ze zitten o.a. ook in Emmen en Schoonoord. Je vindt kringloop De Wissel Beilen op:
De Hanekampen 49-51, Beilen.

Kopen jullie wel eens iets bij de kringloopwinkel? Zo ja. Wat is jouw mooiste kringloopgeluk?

8 Comments on Kringloopwinkel de Wissel Beilen

  1. Ideaal altijd om kleinen dingetjes te scoren in de kringloop! Zo heb ik een tijd terug een hele toffe barkruk gescoord waar modellen op kunnen zitten tijdens het fotograferen, en dat maar voor 10,-!

  2. Ik ben ook zo dol op kringloopwinkels! De schatten die ik daar allemaal al vandaan heb. Wij hebben hier in de buurt ook zo’n lekker goedkope kringloop waar je nooit met lege handen weggaat (nu vind ik dat bij elke kringloop moeilijk hoor haha) jammer dat beilen 2 uur rijden is vanuit hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *