Leuk dat je bent komen kijken op nature-element.nl, het huisje, boompje, beestje blog. Hier schrijf ik over: Mijn Urban Jungle huisje, interieur trends & woonstijlen, de tuin en klusjes die daar bij horen en onze katten Micko & Morty komen ook aan bod. Verder ben ik creatief en maak ik graag dingen, dit deel ik dan ook graag via de DIY pagina.

 

Waarom de naam nature element

Als je mij al wat langer volgt zul je zien dat ik dicht bij de natuur sta. Ons kleine rijtjes woning begin dan ook al aardig op een Urban Jungle te lijken. Ik heb graag planten om mij heen en daarom zul je ook vaak de woonstijl botanisch wonen terug vinden op mijn blog. Vandaar dus ook de naam: Nature element. Want in de meeste berichten komt wel een natuurlijk element aan bod, of het nu gaat om de gekozen materialen, planten of een gave planten print.

 

Samenwerken?

Een snel groeiende blog over huis, tuin & DIY, wie wil daar nou niet mee samenwerken! Samenwerken kan altijd, zolang het onderwerp past bij de onderwerpen van deze blog! Benieuwd naar de mogelijkheden lees hier meer over samenwerking met nature-element.nl of neem contact met mij op via het contact formulier.

Samenwerken met Micko & Morty

Micko & Morty doen product reviews! Hoewel Micko en Morty geregeld worden verwend met kattensnoepjes, nieuwe speeltjes, muisjes met catnip en mooie krabpalen kan het wat hun betreft nooit genoeg zijn. Ze staan dan ook altijd open om nieuwe kattenproducten te proberen en uit te testen.