Voor dit artikel liet ik mij inspireren door prachtige warme poedertinten, rode kleuren en dé kleur van 2019: Spiced Honey. Laat je inspireren en ga voor een slaapkamer met een warme en uitnodigende kleurenpalet.

bron: www.cotemaison.fr

Creëer een rustgevende sfeer

Als je een onrustige sfeer creëert dan zal je geen rust vinden in je slaapkamer. Het kiezen van de juiste kleur is daarom erg belangrijk. De slaapkamer is de plek waar je tot rust hoort te komen.

Natuurlijke aardetinten

Natuurlijke aardetinten zijn de zachtere kleuren van de aarde. De kleur van zand, klei, terracotta, steen, hout en bladeren. Doorgaans: bruin, warmgrijs, geel, rood, en zachtgroen. Met deze tinten zet je een mooie natuurlijke sfeer neer in de slaapkamer, combineren de kleuren met houten meubels, rotan, bamboe en handgemaakte accessoires. Een gebreid plaid, handgemaakte accessoires van keramiek en planten maken het plaatje compleet.

Rood, de kleur van de liefde

Rood is ook een warme kleur. Het is daarom ook de kleur van de liefde en hartstocht. Een hele toepasselijke kleur dus voor de slaapkamer. Voor een verfijnde look gaan we niet voor brandweerrood, maar voor warm bordeauxrood, paarsrood of een roodbruin. Deze kleuren combineren prachtig met warme neutrale accenten.

1 Comment on Inspiratie | Slaapkamer warme tinten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *