In samenwerking met wereldkaarten.nl mocht ik een wereldkaart uitzoeken op hun website. Zoals je misschien op instagram heb gezien, is ons huis is een mix tussen retro en modern industrieel. Dus in eerste instantie dacht ik aan de historische, de magnetic curves- of aan een geometrische wereldkaart. Mijn keuze was al snel gemaakt, of toch niet…

Landkaarten & stadskaarten

Met de Magnetic Curves canvas in mijn winkelmandje ben ik nog even verder gaan rondsnuffelen en dus keek ik ook nog bij de Landkaarten & Stadskaarten. Van de Landkaarten vond ikzelf de keuze een beetje beperkt en niet onze stijl. Maar bij de Stadskaarten is er voldoende keuze, elke hoofdstad van Nederland staat erbij. Een stadskaart van Leeuwarden of Zwolle was misschien ook wel erg leuk geweest, want die herinneren mij aan mijn studietijd en in Leeuwarden heb ik ook mijn vriend ontmoet.

Maar toen, toen viel mijn oog op de kaart van Innsbruck. Ja dat moest hem worden! Oostenrijk is hét vakantieland wat ons hart heeft veroverd. We zijn er nu al meerdere keren geweest en eigenlijk was het elke keer fantastisch. In plaats van een wintersportvakantie gaan wij in de lente/zomer periode op vakantie en bezoeken dan oude steden of we gaan te wandelen in de bergen. Innsbruck heeft bij ons een super leuke indruk achter gelaten en de kaart zal mooi staan bij de talloze foto’s van onze vakanties in Oostenrijk, de huidige en de toekomstige foto’s. Dus in plaats van een wereldkaart is het een super mooie stadskaart geworden van Innsbruck.

Mijn bestelling op wereldkaarten.nl

 Ik heb gekozen voor een canvas van 60×80 cm. Een groot formaat incl. ophangsysteem, zwarte baklijst en prikvlaggetjes. De website is overzichtelijk en je kunt heel gemakkelijk de verschillende design bekijken. De prikvlaggetjes kreeg ik als eerste toegestuurd. Dus toen ik dat kleine minipakketje ontving, dacht ik wel even: Klopt dit wel?

Gelukkig ontving ik 2 dagen later ook het canvas in huis. Deze is geheel naar verwachting, een mooie print op een straks doek en bij levering netjes verpakt in karton en beschermingsmateriaal. Het enige nadeel vond ik wel dat je de baklijst en ophang systeem zelf moet monteren. Dit was gelukkig vrij simpel, paar schroefjes vast schroeven en klaar. Nu is niet iedereen is even handig of heeft de juiste bitjes in huis. Dus wel handig om te weten. De baklijst zelf vind ik prachtig staan, echt een toevoeging voor het canvas!

Wij zijn er ontzettend blij mee, een leuke persoonlijke touch in ons interieur. Daarnaast is het ook direct een leuk gespreksonderwerp want de eerste visite die het canvas zag, vroeg ons: “Leuk Innsbruck! Zijn jullie daar al eens geweest?”.

Wereldkaarten.nl

Kortom: Zoek je nog leuke wereldkaarten, een foto op glas of gewoon wat leuks voor aan een kale muur. Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op wereldkaarten.nl of een van hun andere websites. Zo kun je bijvoorbeeld ook een eigen foto’s laten afdrukken op canvas, glas, papier, metaal, hout maar ook als mok, sleutelhanger en veel meer. Daarnaast hebben ze ook een breed aanbod met foto’s waaruit je kunt kiezen: van natuur, dieren, botanische prints tot indrukwekkende city skylines. Houd er wel rekening mee dat je zelf nog enkele dingetjes moet doen, zoals het ophangsysteem en de baklijst vastschroeven.

Bestel nu op wereldkaarten.nl jouw wereld- land- en/of stadskaart met 10% korting! Gebruik hiervoor de code: WKAART10

Het product in deze review is gratis toegestuurd door wereldkaarten.nl

10 Comments on Review | wereldkaarten.nl

  1. Ik zou altijd nog wel eens een wereldkaart willen hebben, al vind ik de stadskaarten ook erg leuk. Dit zou wel iets voor mijn man zijn. Hij komt al heel lang op een plek in Zwitserland en dit voelt echt als ‘thuis’ voor hem. Leuk voor zijn verjaardag. Bedankt voor de tip!

  2. Zo’n wereldkaart is echt een blikvanger in een kamer he? Wij hebben er zelf ook eentje hangen en eigenlijk blijft iedereen er wel even voor staan kijken. Het levert ook altijd direct gespreksstof op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *